Tarieven peuterspeelgroep

Op onze peuterspeelgroep kunnen kinderen vanaf 2 jaar komen spelen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. Er wordt gewerkt met een VVE-programma, dat staat voor voor- en vroegschoolse educatie. De ontwikkeling van kinderen wordt op verschillende gebieden gestimuleerd zoals: taal, rekenen, motorisch, creatief en sociaal-emotioneel. Op deze manier werken we aan een natuurlijke overstap naar het basisonderwijs als de kinderen 4 jaar zijn geworden. 

Inschrijfgeld
Er zijn kosten verbonden aan het bezoeken van een peuterspeelgroep, maar vaak is er via de belastingdienst compensatie in de vorm van een toeslag mogelijk.     

Verdere uitleg over onze tarieven kunt u hier downloaden.

 

Kinderopvangtoeslag
Voor de peuterspeelgroep kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. De maximale uurprijs voor 2022 staat vast op € 8,50. In uw aanvraag bij de Belastingdienst dient u de peuterspeelgroep als ‘dagopvang’ op te geven.

 

Indien u niet in aanmerking komt voor de toeslag van de Belasting, kan het zijn dat u wel een gemeentelijke bijdrage kunt aanvragen. Wij informeren u graag over de gemeentelijke voorwaarden.

 

Facturatie
U ontvangt maandelijks rond de 22e per e-mail van ons een factuur voor de daaropvolgende maand. Bij een andere betalingswijze dan automatische incasso brengen wij per factuur € 5,00 in rekening.

 

 

Mijn kind

Klik hier om naar het nieuws uit de groepen te gaan.

Like ons ook op Facebook