Peutergroep de Wiekslag

 

Peuterspeelgroep

Peuterspeelgroep de Wiekslag is gevestigd in openbare basisschool de Wiekslag waar opvang wordt aangeboden voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hier bieden wij kinderen de juiste ondersteuning om zich te kunnen ontwikkelen zodat ze goed voorbereid zijn voor het basisonderwijs. We gaan hierbij uit van de kernwaarden: respect voor elkaar, ruimte voor ontplooiing, reflectie op wat we doen en zelfstandigheid en zelfredzaamheid van kinderen.

 

Openingstijden

Dinsdag:                              08.00 – 12.00 uur

Donderdag:                        08.00 – 12.00 uur
Vrijdag:                                08.00 - 12.00 uur

 

Tarieven

Peutergroep de Wiekslag

Peuter 40 weken:                           € 7,22 per uur

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld is € 12,50 voor het eerste kind en voor het tweede en derde kind dient u € 7,50 per kind te betalen. Vanaf het vierde kind is de inschrijving gratis. Uw inschrijving is pas definitief na het voldoen van het inschrijfgeld.

 

Kinderopvangtoeslag

Voor de peuterspeelgroep kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Er ligt nu een wetsvoorstel om voor 2017 de maximale uurprijs voor de peuterspeelgroep vast te stellen op  € 7,45. In uw aanvraag bij de Belastingdienst dient u de peutergroep als ‘dagopvang’ op te geven.

 

Indien u niet in aanmerking komt voor de toeslag van de Belasting, kan het zijn dat u wel een gemeentelijke bijdrage kunt aanvragen. Wij informeren u graag over de gemeentelijke voorwaarden.

 

Inschrijven

U kunt uw kind inschrijven d.m.v. het inschrijfformulier. Deze is op de locatie te verkrijgen of via het tabblad inschrijfformulier te downloaden. 

Pedagogisch werkplan Peuterspeelgroep de Wiekslag

U kunt het pedagogisch beleidsplan van Peuterspeelgroep de Wiekslag inlezen op de locatie of hier downloaden.
In het pedagogisch werkplan staat voor u onder andere uitgelegd wat onze visie en werkwijze is. Deze kunt u hier downloaden. 

 

Vragen en informatie

Voor vragen en verdere informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Stichting Educatief Centrum:

 

Adres: Hogestraatje 3, 7201 CJ Zutphen

Telefoonnummer: 0575 – 501187

E-mail: sec@archipelprimair.nl

Website: www.educatief-centrum.nl

Mijn kind

Klik hier om naar het nieuws uit de groepen te gaan.

Like ons ook op Facebook